Jan.01

Exclusieve accessoires voor kleding en interieur

Exclusieve accessoires voor kleding en interieur

Aan de Voorstraat 22 in Brielle is een heel exclusief winkeltje gevestigd. In Bont hangt exclusieve dameskleding en staan fraaie accessoires voor het interieur. 

Ondernemer Kas Schonenberg is nog niet zo lang gevestigd in dit lieve pandje aan de Voorstraat. De winkel stond lange tijd leeg. Kas kocht het hele pand en de woning erboven, in september van het vorig jaar ging de deur van Bont voor het eerst open. Kas neemt het woord ‘bont’ wel heel serieus, want de bonte kleuren stralen je smaakvol tegemoet. Tevens staat dat bont voor een heel andere betekenis in het leven van Kas Schonenberg. Hij heeft er een prima uitleg voor; “Bont is eigenlijk voor mij een nieuwe begin. Dus ‘Back On New Track’. Zo af en toe moet je in je leven iets heel anders proberen.” De nieuwbakken winkelier is, gesteund door twee vriendinnen, door de week van twaalf tot vijf geopend en op zaterdag een uurtje eerder. Daarnaast werkt hij op gezette tijden in het casino in Rotterdam.

Tijd

Kas: “Ik wil graag iets nieuws beginnen, maar dat moet je zeker niet doen zonder alle schepen achter je te verbranden. Ik geef mezelf de tijd om van deze windel een succesvolle onderneming te maken. Dat begint al aardig te lukken.” Binnenkort is er een hele nieuwe collectie te bewonderen. In de winkel hangt nu al een exclusieve collectie van producten uit werkelijk de hele wereld. Het is Kas gelukt om nog een aantal merken in zijn winkel te interesseren, dan wordt de collectie nog verder uitgebreid.

“Maar het moeten wel artikelen zijn, die in de wijde omgeving niet te koop zijn,”
zegt hij direct. Een opvallend en bijna persoonlijk product zijn wollen sjaals uit Peru. Op het etiket staat precies wie het gebreid heeft. De naam van de breister is bekend. Ook hand- en schouder tassen in vele maten vallen op door vormgeving en materiaalgebruik. “De website www.bontbrielle.nl geeft een perfecte weergave van de producten er in de Voorstraat te koop zijn, maar kom vooral eens even langs,” zegt de winkelier.

 
Plaats een reactie

Comment